Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията

от 25 Ноември, Прочетено: 500 пъти
Организираният от „Сдружение Азбукари“ благотворителен концерт в гр. Велико Търново обещава да се превърне в едно от най-интересните събития, осъществявали се в старопрестолния град през последните месеци. 
 
Събитието е част от Националната кампания „Вярвам в теб!“, а каузата е събиране на средства за изграждане на детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания в гр. Велико Търново. Концертът  ще се проведе на 28 ноември от 19.00ч. в  Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. В него напълно благотворително ще се включат някои от най-популярните имена от българската музика- Веселин Маринов, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Стефан Илчев и Искрен Пецов. На сцената ще се изявят още Джина Иванова, Ева Георгиева, Мартина Иванова, Галияна Арсова, вокална група „Щурче“, професионален фолклорен ансамбъл „Искра“, любителска танцова формация „Търновската царица“, детско естрадно студио „Румина“ и детско танцово студио „Зоки“. Всички те подкрепиха инициативата на „Сдружение Азбукари“ и с участието си искат да помогнат живота на децата с увреждания да стане по-лек и изпълнен с игри и веселие. До момента са продадени близо 900 билета. 
 
„Сдружение Азбукари” призовава всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Помощ може да бъде оказана със sms с текст DMS 123 на номер 17 777 или чрез банковата сметка BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF. Подробности на www.azbukari.org

Голямото обединение продължава, защото заедно можем всичко.