Боичка – царството на детските рисунки

от 09 Октомври, Прочетено: 1243 пъти

Боичка е нов, цветен и много вдъхновяващ проект. Идеята му е да създаде място в интернет, където могат да се публикуват и съхраняват детските рисунки. В Боичка можеш да видиш света през очите на най-малките, да разбереш техните емоции и вълнения. Това е място за детско творчетво, което ще те накара да се усмихнеш.

Рисунките се качват изключително лесно през сайта на boichka.com или чрез мобилното приложение Boichka App, засега само за Android. Към рисунката може да се напишат имената и възрастта на малкия художник и така да се създаде своеобразна негова изложба. Всеки ден рисунки се публикуват и във фен страницата на Боичка във Facebook, където могат да зарадват повече хора. Съвсем скоро ще започне и провеждането на различни конкурси. Целта е да се стимулира и поощрява таланта и желанието на децата да споделят с нас чрез рисунката, защото няма нищо по-чисто и истинско от детските произведения.

Изключително щастливи сме, че сме сред приятелите на Боичка и можем да подкрепим тяхната идея. Тя е новаторска, интересна и наистина вдъхновяваща, затова побързайте да се включите и да покажете таланта на своето дете.