Dechko.bg и Азбукари отбелязват заедно международния ден на детето

от 27 Май, Прочетено: 570 пъти

Този уикенд ще се проведе второто издание на  фестивала „Вярвам в теб”. Организаторите "Сдружение Азбукари" са подготвили много приятни изненади за най-малките посетители на фестивала.

Събитието ще се проведе на Голямата поляна в Южния парк (София) и ще е съпроводено с песни, танци, спортни игри и раздаване на много подаръци. По време на фестивала ще бъде открита и първата в България комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности. Проектът е реализиран от сдружението, което вече втора година работи усилено в посока на интегрирането на децата с увреждания и е осъществен само и единствено с помощта на дарения.

Решихме да подкрепим каузата на "Сдружение Азбукари" и да станем техен медиен партньор, за да можем да информираме нашите читатели за тяхната дейност и множеството им инициативи. 

Ние също ще вземем участие във фестивала "Вярвам в теб". Заповядайте в „Приказният кът на Dechko.bg”, където ще четем любимите си приказки, ще задаваме гатанки и ще раздаваме много подаръци”

Очертава се много весело събитие, с което ще отбележим Международния ден на детето и ПЪРИЯ РОЖДЕН ДЕН на DECHKO.bg. Eлате да празнуваме заедно.