КАКВО ДА ПРАВИМ ПРЕЗ УИКЕНДА 07-08.03.2015Г.

от 05 Март, Прочетено: 819 пъти

Наближава един от най-красивите празници – този на майката и на жената. На този ден всичко около нас ухае на свежи цветя, а децата се надпреварват да подарят кой от кой по-красива картичката на майките си. Идващият уикенд се очертава да бъде изпълнен с прекрасни емоции. Вижте и някои от събитията, които може да посетите.

София

От Чайната на ул. Бенковски 11 в София, отново ни предлагат невероятна музикална програма. Този път ще може да видите Драган Милев-Дари. Неговият талант се изразява, както в рисуването, така и в музиката. Той ще впечатли малки и големи с нестандартните инструменти, които ще използва, а всеки желаещ да посвири с него ще има тази възможност. Събитието ще се състои от 11:00ч. на 07.03.2015г./ събота/.

Съчетайте полезното с приятното и заведете детето си в Природонаучния музей. Там на 08.03/ неделя/ , от 11:30, 13:30, 15:30, ще се проведе много интересно събитие. Децата ще имат възможност да научат много интересни факти за сърцето, кръвта и пулса. Също така ще имат възможност да си поиграят с макет на сърце и дори да си направят такъв за вкъщи. Организатор са Био игри.

В Сердика център от 11:00 на 08.03/неделя/, може да видите представление на „Красавицата и звярът”. То ще се състои пред магазин Хиполенд на етаж -1.

Варна

Ако все още не сте го направили, то ви съветваме да заведете децата си до Археологическия музей във Варна. Там са открити зали, специално за малките. По много интересен и информативен начин са представени експозиции от различни епохи. Музеят е отворен от вторник до събота, от 10:00 до 17:00часа.

Бургас

На 8-ми март, от 11:00часа в Държавния куклен театър на Бургас, ще се състои невероятното представление Пук от Валери Петров. Постановката ще бъде интересна, както за децата така и за техните родители.