Какво да правим през уикенда 04-05.07

от 30 Ноември, Прочетено: 525 пъти

София

Сцена

Вълшебната флейта

Вълшебната флейта е от режисьорката Юлия Кръстева, диригентът Борис Спасов и художничката Христиана Михалева.Създадена е версия за деца. Действието се развива динамично, сюжетът е пресъздаден с много хумор и настроение, главните герои са с най-известните си арии и ансамбли.

Заповядайте на 04.07 (събота) в Парка на Военната академия Г. С. Раковски Опера в парка от 11:00 часа.

Куклен театър в Bulgaria Mall

Програмата на театъра е пълна през целия месец юли, а този уикенд ще гледаме Откраднатият смях и Котаракът в чизми на Жар театър. 

Елате в Bulgaria Mall на 4 и 5 юли от 11:00 часа на ниво +1.

Уикенд в Гринуич

Тази седмица в работилницата дечицата ще изработват арт камъчета с цветя – за декорация. Заниманието е за деца над 5 години, а цената – 15лв. Запишете се на телефон: 02 950 83 37 или мейл: books@greenwich.bg.

В неделя пък малчуганите ще гледат кукленият театър Аладин. Заниманието е безплатно, но ако държите да сте на седящо място, е необходимо да си закупите ваучер на стойност 5лв, който после може да похарчите за хубава книжка.

4 и 5 юли, 11:00, Книжен център Гринуич, бул. Витоша №37.

Пловдив

Кино

Winx: Мистерия от дълбините

Алчността и безотговорността на хората само помага за постигането на подлият им план, но момичетата от Клуб Уинкс не смятат да стоят и да гледат отстрани, и се опълчват на страховитите вещици.

Заповядайте в Лъки - Дом на киното на 5 юли (неделя) от 11:00 часа.

Снежинко, бялото горилче

Снежинка знае какво означава да си различен. Снежнобялата й козина винаги я е различавала от другите горили. А сега, когато е толкова далеч от родната Гвинея, живее в зоологическата градина в Барселона.

Заповядайте в Лъки - Дом на киното на 5 юли (неделя) от 13:00 часа.

Варна

Кино

Муминтрол и преследването на кометата

Муминтролите не са много познати тук, затова нека първо да ви ги представим. Те са твърде мило и доста симпатично семейство позакръглени бели същества с малки ушички, големи носове и невероятно добри сърца.

Заповядайте във Фестивален и конгресен център на 4 юли (събота), зала Европа от 16:00 и на 5 юли (неделя), зала Европа от 16:00