Какво да правим през уикенда 06-07.06

от 05 Юни, Прочетено: 625 пъти

София

Неформална работилница

Тази събота, от фондация Егоцентрик, организират 6 различни уъркшопа. Те ще се проведат едновременно и тяхната цел е да засегнат демократичността в днешното образование. Ще се наблегне на тезата, че не е важно само какво преподаваме, но и как го преподаваме. Също така ще се разгледат формалното и неформално образование и ще се говори дали те могат да си сътрудничат оптимално и как да ги използваме най-добре.

За регистрация : ecocentric-foundation.org.

Игриада

В Парка Заимов, на 06.06, ще се проведе много интересно събитие. То носи името Игриада и ще представлява Олимпиада на игрите. Всички деца, на възраст между 5 и 12 години, както и техните родители, ще могат да се включат различни спортни състезания и игри. За да бъдете участник обаче трябва да се регистрирате в 9:00 на централния вход.

За повече информация може да посетите: az-deteto.bg.

Снежанка и седемте джуджета

Приказка, която всички знаем и всички обичаме, Приказка, която всяко дете трябва да гледам, не само защото е с принцеси и принцове, но и защото ни учи на много важни житейски уроци.

Може да гледате в Театър Възраждане на 7 юни (неделя), 11:00.

Вълшебникът от Оз

В представлението на Вълшебникът от Оз, ще видите съчетание на драматичен театър, куклен театър, танз, мултимедия. Вълшебникът от Оз ще впечатли не само малките, но и вас. Не го пропускайте.

Мястото е Столичен Куклен Театър- Салон Гурко, денят неделя, а часът 10:30 и 12:00.

Пловдив

Голямото пътешествие на малкото крокодилче

Крокодилчето Лил се отправя на дълго пътешествие, бягайки от правилата на останалите крокодили. Пътуването го отвежда сред хората, където е изправен пред множество приключения и препятствия. Най-важното решение, което Лил трябва да вземе е къде ще се чувства най-дорбе.

Мястото е Държавен куклен театър

Дата и час: 6 юни (събота), 10:30, 11:45

Приказки на клоуните

В театър Hand ще има много интересно събитие. Известни приказки ще бъдат изпълнени от клоуни, като в тях обаче ще участват и деца от публиката.

Дата и час: 7 юни (неделя), 11:30

Стара Загора

Забравеният рожден ден

Вижте една много забавна постановка за семейство слонове. Те са забравили най-важното нещо нещо – рождения ден. Но на кой ли?

Заповядайте в Държавен куклен театър – Стара Загора и вижте.

Ден и час: 7 юни (неделя), 11:00