Какво да правим през уикенда 11-12.07

от 10 Юли, Прочетено: 626 пъти

София

Приказка без край

Приказки без край е сред най-подходящите места за заведете децата си на уроци по английски. Методът, който предлагат е интерактивен и същевременно полезен. Всяка седмица се избира различна тематика – уроци за космоса, оцеляване сред природата, като освен да учат език, децата се учат и на практически умения. Заниманията се провеждат всеки вторник, четвъртък и петък. Повече информация: prikazkabezkrai.com

Френски институт

Лятото е най-подходящото време за изучаване на език. По това време децата имат възможност да се съсредоточат върху уроците, които взимат и да вложат цялата си енергия върху езика. Френският институт е много подходящо място, където може да запишете децата. Ателиетата предлагат, освен изучаване по френски език, и различни интересни игри и занимания.

Занятията се провеждат понеделник и петък през деня. За повече информация: http://institutfrancais.bg/

Миньоните

Този уикенд вече ще може да гледате дългоочаквания анимационен филм за Миньоните. Малките жълти приятели ще забавляват децата и ще се превърнат в любимото им детско.

Прожекции ще има в по-големите кино салони, като ще се излъчват в кратък интервал от време. Все пак не ходете в последния момент, защото най-вероятно няма да сте единствените, които ще очакват представлението.

Пловдив

Филмчето разказва вълнуващата история на Едуар, по-големият син на краля на симияните, който се ражда твърде слаб и бива отхвърлен от племето.

Можете да гледате Маймунджилъци на 11 юли (събота) и 12 юли (неделя) в Cinema City от 11:20  часа.

Варна

Алегро Виваче или когато куклите танцуват

Алегро Виваче или когато куклите танцуват е приказка, която е подходяща за малки и големи. В представлението ще може да се насладите на прекрасно музикално шоу, в което ще може да видите възможностите на танцуващите кукли.

Заповядайте в Природонаучния музей на 11 юли от 18:30ч.