Какво да правим през уикенда 21-22.11

от 19 Ноември, Прочетено: 640 пъти

Научете от програмата ни кои са най-интересните филми и постановки в едни от най-големите градове на България – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

 

София

Съвременен Концерт на възглавници

Новото, което ще се случва този сезон, е състезанието за най-оригинален костюм – малчуганите ще имат възможност да се правят на роботи този уикенд, на извънземни, астронавти или други модерни образи.

Заповядайте на 21 и 22 ноември (събота и неделя) от 11:00/17:00 часа в Централен военен клуб (гр. София, бул. Цар Освободител №7).

 

Кино

Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама

Черната лейди (пиратски кораб) предприема приключенско пътешествие. На борда са малкия Пинки и приятелката му Рейвън, а тяхната крайна цел е откриването на необикновената Лама Рама.

Заповядайте на 21 ноември (събота) от 14:00 часа в Дом на киното (гр. София, ул. Екзарх Йосиф №37).

 

 Снежната кралица 2

След спасяването на Снежната кралица в първата част на филма, троловете придобиха усещане за свобода. Тролът Орм твърди, че сам е спасил Снежната кралица, изплитайки мрежа от лъжи, чрез които е предопределен да се ожени за принцесата и да наследи неимоверни богатства.

Елате на 21 ноември (събота) от 12:00 часа в Люмиер (гр. София, пл. България №1), за да проследите приключението на Орм.

 

Шаманите от Севера

Тази история разказва за едно пътуване на съзряване, в което участват трима млади инуити в търсене на Сарила с надеждата да спасят своето племе.

Заповядайте на 21 ноември (събота) от 11:45 часа в G-8 Cinema (гр. София, ул. Гладстон №8) и на 22 ноември (неделя) от 12:30 часа в Дом на киното (гр. София, ул. Екзарх Йосиф №37) и на 22 ноември (неделя) от 11:00 часа в Люмиер (гр. София, пл. България №1).

 

Сцена

Златното петле

Заповядайте на 21 ноември (събота) от 11:00 часа в Държавен музикален и балетен център (гр. София, ул. Панайот Волов №3).

 

Зле опазеното момиче

Един комичен балет с щастлив край, разказващ за отношенията между родители и деца.

Заповядайте на 21 ноември (събота) от 11:00 часа в Национална опера и балет (гр. София, ул. Врабча №1).

 

Снежанка

Заповядайте на 21 ноември (събота) от 11:30 часа в Театър 199 Валентин Стойчев (гр. София, ул. Славянска №8).

 

Пловдив

Сцена

Разбойническа приказка

Когато разбойничеството е защитено със закон, то става част от ежедневието и престава да бъде разбойничество, и вече не тревожи съвестта.

Елате на 21 ноември (събота) от 10:30 и 11:45 часа в Държавен куклен театър – Пловдив (гр. Пловдив, ул. Христо Г. Данов №14), за да проследите този невероятен спектакъл.

 

Варна

Сцена

Пепеляшка

Феята, Пепеляшка, и искрената любов на принца, превръщат приказката в реална действителност.

Заповядайте на 22 ноември (неделя) от 11:00 часа в Държавен куклен театър Варна (гр. Варна, ул. Драгоман №4).

 

Стара Загора

Сцена

Котаракът в чизми

Всеки е чувал и знае историята за хитрия и смел котарак, който помага на онеправданите. Като всяка любима приказка и тази ще завърши с победа на Доброто над Злото.

Заповядайте на 22 ноември (неделя) от 11:00 часа в Държавен куклен театър – Стара Загора (гр. Стара Загора, ул. Генерал Гурко №46).