Какво да правим през уикенда 22-23.08

от 20 Август, Прочетено: 782 пъти

София

Евелина Вълчанова и Екатерина Велева автори на проекта „Тетрис“.  Той е свързан с визуалните изкусктва и прдставлява инсталация, която ще бъде ситуирана на сцената за творчески изяви в парка Света Троица, гр. София.

Въщност там ще има множеству бурканчета,в различни цветове, с които ще можете да правите различни форми. Заедно с детето вие ще станете част от проекта и ще бъдете част от дестките игри.

Повече информация на : http://art-tetris.info/

Царево

Организаторите от вятър и вода използват последните седмици на лятото, за да предложат на вас и децата ви едно незабравимо преживяване. Всички деца, на възраст между 7 и 15г., могат да се запишат в детския Ветроходен лагер.

Не е необходимо детето да има познания или опит в плаването – може да е напълно начинаещо.  Събитието ще се проведе между 24 и 28 август.

Повече подробности може да видите на: vetrohodsto.com

Бургас

Добре познатият ни Детски панаир, който обикаля страната в последните месеци, този уикенд ще бъде в Бургас.

Тойп редставлява програма от ателиета със свободен достъп.  Има много културно-развлекателни и възпитателни инициативи, в които могат да се включат и малки, и големи.

Ще има забавления от областта на творчестото, културата, образованието и спорта.

Датите са 22.08 и 23.08.

Повече информация на: http://www.easyartbg.com/

Жеравна

Фондация „Българе“ организира традиционния фолклорен фестивал в гр. Жеравна. На него ще може да се пренесете назад във времето. Слушайте народна музика, гледайте красиви народни и танци и не забравяйте, че на място ще получите носии, които да допринесат за невероятното усещане.

Фестивалът ще се състои на датите 21.08/22.08 и 23.08.

Повече информация на: http://www.nosia.bg/