Какво да правим през уикенда 25-26.07

от 24 Юли, Прочетено: 477 пъти

 

София

Кино

Свободни птици

Това е анимационна лудория за деца (а и не само) с говорещи пуйки, които ще направят десетки неща, които не са никак присъщи за тяхната порода.

Елате на 26 юли (неделя) в G-8 Cinema от 13:15 часа да се посмеете на тази анимация.

Заповядайте на 25 юли (събота) от 11:00 часа в Книжен център Гринуич (бул. Витоша 37) с вашето дете, за да рисувате на воля. Интересното е, че няма да рисувате на листа, а върху тениски. Помогнете на детето ви да си направи страхотни тениски, които да носи цяло лято.

Детски музей на колела в София

 

Елате на 26 юли (неделя) пред Народен театър Иван Вазов и посетете тематичните ателиета и разберете повече за изкуството, и след това творете на воля.

Пловдив

Кино

Снежната кралица

Снежната кралица има желание да създаде един напълно нов свят, в който чистите и студени линии да заменят емоциите, и в който северният вятър ще изстуди душите на хората. Тя е покрила целия свят със сняг и лед, и се опитва да унищожи всички изкуства.

Заповядайте на 25 юли (събота) в Лъки – Дом на киното от 11:00 часа.

Сцена

 Кучето, което не знаеше да лае

Чрез това представление можете да отговорите на въпросите на децата си, свързани с: какво означава да научиш някого на нещо; какво означава да откриеш собствения си глас; как да различим мнимите приятели от истинските.

 

Елате на 25 юли (събота) в Музей на куклите от 18:30 часа.

Бургас

Сцена

Забава в горската дъбрава

Една невероятна музикална надпревара, в която Голямата награда ще грабнат тези изпълнители, който получат най-силни аплодисменти от публиката.

Елате на 25 юли (събота) във Флора от 18:00 часа.