Какво да правим през уикенда 28-29.03

от 26 Март, Прочетено: 476 пъти

София

Ателие по рисуване в СГХГ

От фондация Изиарт са си поставили за цел да помогнат на децата да се чувстват комфорт и приятно в музеите. Малчуганите ще могат да рисуват в компанията на по-големи художници, които напълно безплатно ще им помогнат да подарят най-красивата картина на своите родители.

Мястото е Националната художествена галерия, часът 10:00, а датата 28.03.

Разгледайте и страницата на Изиарт - Easyart

Чудотворното нашествие на мечките в Сицилия

От издателство Точица отново ни предлагат нова, заваляваща детска книжка. Тази събота от 17:00 на ул. Марин Дринов 30, ще се може да видите представянето на Чудотворното нашествие на мечките. Само по заглавието можем да гадаем през какви приключения ще преминат героите.

Съюз на архитектите

В съюза на архитектите ни канят на много интересно събитие. Те ще ни покажат творенията на една от най-известните личности в историята на архитектурата – Антонио Гауди. Малки и големи ще имат възможност да научат повече за живота и изкуството му, което са видели и ще видят някой ден в невероятния град Барселона.

Децата също така ще имат възможност да създадат свои рисунки и модели на някои от невероятните творения на Гауди. Но най-вече – ще остане един приятен спомен, както за децата, така и за техните родители.

Бургас

В град Бургас може да посетите Държавния куклен театър. Там ще гледате невероятната поставка за Малката елфа. Гледай историята на Мая, която открива закъснялвата да се прибере в Двореца Елфа. Може да отидете събота или неделя от 11:00

Варна

Котаракът в чизми по приказката на невероятния Шарл Перо, ще може да гледате в Държавния куклен театър във Варна. Запознайте децата си с историята на тази красива приказка, която ни учи какво е приятелството и как трябва винаги да си помагаме.

Датата е 29 март, от 11:00 часа.

Пловдив

В събота на 28ми може да посетите театър Hand в Пловдив. Там ще се насладите на великолепното представление за Карлсон. Децата ви няма как да не заобичат този невероятен герой с перка на гърба.

Часът е 11:30.