Какво да правим през уикенда 28.02-03.03.2015г.

от 27 Февруари, Прочетено: 1201 пъти

Наближава дългоочакваният уикенд, който не само, че е изпълнен с прекрасни празници, но ще продължи и цели четири дни. Ако все още нямате планове, разгледайте нашите предложения, които включват разнoобразни и забавни събития в различни градове на страната.

София

Работилница за мартеници – На 01 Март, ако все още нямате мартенички за любимите хора, може да посетите Вълшебната къща на Ема, жк. Разсадника, бл. 30, вх. Г.  Материалите са ви осигурени, необходимо е само да запазите място за вас и детето ви на e-mail : atelier4em@gmail.com или на телефон : 088 469 68 41.

На 28.02 Националния Политехнитечески музей, отваря врати точно в 11:00, за всички, които искат да разберат повече за българските изобретатели и техните открития. Децата ще имат да възможност да се запознаят как са открити компютъра, киселото мляко и още редица продукти. Всяко семейство заплаща общо 7лв.

Етъра

Ако сте в Габрово, или ви се разхожда някъде по-далече, то задължително отидете в Етъра. Празничните дни ще продължат цели три дни – от 28.02 до 03.03. Ще имате възможност да се почерпите с тодоровденски крайвай с хайвер, да си изработите автентична мартеница или да получите безплатна абонаментна годишна карта.

Пловдив

До 15.03 жителите и посетители на гр. Пловдив, ще имат възможност да посетят Детския филмов фестивал. Събота и неделя ще се прожектират по три детски филма. Мястото е „Лъки-Дом на киното”, децата влизат без вход, а възрастните заплащат 4лв.

Стара Загора

В Стара Загора ще има много и все атрактивни кукери. Фестивала на маскарадните игри ще събере хора от цяла България и чужбина на едно невероятно шествие на 01.03.

Бургас

По повод Баба Марта бургазлии ще мога да посетят спектакълът „Пижо и Пенда”. Той ще се играе в Държавния куклен театър на гр. Бургас, на 28.02 от 11:00 и на 01.03 отново в 11:00 часа.