Колело за смет, за дете велосипед!

от 21 Април, Прочетено: 734 пъти

Велосипедът е нещо, която всяко дете трябва да е има. То е неспирно забавление през дългите и слънчеви летни дни. Сигурно не са малко тези от вас, които са прекарвали по цял ден навън с приятелите, да се гонят из улиците. Спомените на всички нас за тези мигове са скъпи и се връщаме към тях с умиление.

Всяко дете заслужава да има такива спомени. Поради тази причина от 1bike, Drag Bicyclesи МОГА Дряново, организират инициатива, с която да дарят велосипеди на деца в неравностойно положение от гр. Дряново. Те приканват всички, които имат стари колелета да ги дарят на някои от посочените по-долу места до 1ви юни.

Те от своя страна ще вземат старото колело, ще го пребоядисат и изрисуват. От 1bike ще стегнат велосипедите и ще дарят боите за тяхното освежаване. Drag Bicycles ще отговарят за важните части, с които ще се ремонтират, а МОГА Дряново ще ги пребоядисат и изрисуват.

Бъди част от тази инициатива!

Места, на които можеш да дариш старото си колело:

  • в работилницата на 1bike в София на ул. Иван Шишман 45;
  • в DragZone „България“, София, ж.к. Гоце Делчев, бл. 7А;
  • в DragZone „Хиподрума“, София, бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, бл. 120;
  • в DragZone „Младост“, София, ж.к. Младост 1, бл. 54 А (близо до метростанция Младост 1);
  • по куриер до офис в Дряново за 1Байк.бг ООД, Александър Македонски, тел. 0877566446 (таксата за доставката е за сметка на подателя).