Стартира нов конкурс на Боичка - „Нарисувай зимата”!

от 17 Декември, Прочетено: 1214 пъти

Третият конкурс на Боичка – Място за споделяне на детски рисунки, стартира на 13 декември и ще продължи до 15 януари 2015 г.

Тема на Конкурса е обичаният от децата зимен сезон и как те го възприемат и пресъздават. В конкурса могат да се включат всички деца, които обичат да рисуват. Изпращането на рисунките става през уеб сайта www.boichka.com, приложението във фен страницата на проекта във Фейсбук (https://www.facebook.com/boichkacom) и през мобилното приложение.

Конкурсът се провежда с любезната подкрепа на Kellogg’s България и Trefl – пъзели с уникален дизайн, най-разнообразни теми и формати. Te предоставиха 30 бр. кутии Трезор шоко нуга и 30 бр. пъзели за деца, с които ще бъдат възнаградени усилията на тридесет малки късметлии.

Боичка е проект създаден, за да подкрепя и популяризира детското творчество в областта на рисуването. Чрез него искаме да покажем как децата виждат света, който ги заобикаля. Вече повече от година Боичка ни вдъхновява, зарежда и разсмива и вярваме, че ще продължи да се развива и да ни разкрива цветните, чисти и очарователни детски светове!  


Сред Приятелите на Боичка са: KOH-I-NOOR България, Арт Колеж по екранни изкуства, Kellogg’s, Trefl, Частна детска градина Арти, Dechko.bg, Adelina Piano, NEWTREND.BG, Studio S – Курсове за рисуване, actualno.com, Първите седем, KANAPE, Colibri Kids, Reachout, Издателство Анубис, Издателство БУЛВЕСТ 2000, Atelier de l’Art, SHUKAR Handmade – онлайн магазин за ръчно-изработени продукти, Занимавки, baby.bg.

Очакваме ви в Конкурса и благодарим за подкрепата!

 

За повече информация:

Дора Василева

Изпълнителен Директор, КАЛИПЪРС

Тел: 0899 134 442

office@calipers.bg

17 декември 2014 г., гр. София
www.boichka.com