Заедно за по-добра среда за нашите деца

от 25 Май, Прочетено: 647 пъти

Националната инициатива за подобряване болничния престой на децата „Приказки без край“ се включва в мащабната обществена кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“. Част от проекта е и екипът на Dechko.bg.  

На 31 май се организира специална акция за почистване на откритите площи за игра към детските отделения на няколко болници в страната под мотото „#Заедно за по-добра среда за нашите деца“.

Болничните заведения, включени в специалната кампания, са Втора МБАЛ в гр. София, УМБАЛ „Св. Марина“ и МБАЛ „Св. Анна“ в гр. Варна, и УМБАЛ „Д-р Г. Странски” в гр. Плевен. Всички желаещи да подкрепят и вземат участие в доброволческата инициатива имат възможност да се регистрират в специално създадено за кампанията приложение на Фейсбук страницата на „Приказки без край“ и да се явят на 31 май в 10.00 ч. в сборните пунктове пред централните входове на избраните болници.

Целта на съвместната инициатива, в това число и на Dechko.bg, е да се почистят откритите площи за игра към детските отделения в болниците. Така ще бъде осигурена по-добра среда за веселие и игри на болните дечица. Включете се и вие!

За да заявите участие в инициативата, може да се регистрирате тук: Регистрирай се!