„В работилницата на Дядо Коледа” – нов Конкурс за детска рисунка на Боичка!

от 04 Декември, Прочетено: 1508 пъти
Вторият конкурс на Боичка – Място за споделяне на детски рисунки, стартира на 04 декември и ще продължи до 31 декември 2013г.
 
Този път тема на конкурса са наближаващите Коледни празници и емоциите на децата около подаръците, които ще получат. „В работилницата на Дядо Коледа“ е заглавието на конкурса за детска рисунка. Той ще даде възможност на малките творци за покажат как си представят мястото, където се правят подаръците. Боичка очаква рисунки от всички деца, които обичат да рисуват до 31 декември 2013г. включително.
 
Рисунките могат да се изпращат през www.boichka.com, приложението във фен страницата на проекта във Facebook и през мобилното приложение.
 
Конкурсът се провежда с любезната подкрепата на издателства „Анубис“ и „Булвест 2000“, които предоставиха прекрасни детски книжки за първите 50 деца, които изпратят рисунки за Конкурса. 
Издателство “Colibri Kids” също осигури награди – тематични подаръци с „Дора Изследователката“ и нейна книжка вече и на български език. Първите 10 деца, които участват в Конкурса ще получат и специален комплект „Дора Изследователката“.
 
В зависимост от интереса към конкурса, Боичка ще раздаде и допълнителни цветни награди за рисуване.
 
Боичка е проект, който има за цел да подкрепя и популяризира детското творчество в областта на рисуването.
 
Боичка ще покаже как децата ни виждат света, ще ни забавлява, ще ни вдъхновява, ще ни зарежда позитивно и разсмива, а понякога и натъжава, ще откриваме света през погледа на малките. Ще ни помага да разберем техните емоции, какво ги вълнува, какъв е техния свят – цветен, смешен и чист.