Галя Дензел

личен треньор

София
Галя Дензел е личен треньор, специалист по Ресторативно Движение, идеолог и основател на MOVEWELLBG и консултат по хранене. Най-често може да бъде открита да работи в студиото си за Ресторативно Движение и Неврокинетична терапия MOVEWELL в Южна Калифорния, където живее от няколко години или пред компютъра за  ежедневни Скайп консултации.
Нейната мисия е да бъде наръчник към телата на нейните клиенти и да ги научи как да се движат добре за здраве, дълъг живот и правилно функциониране.
 
Ето какво казва самата Галя за работата си.
 
„Силно и дълбоко вярвам, че човешкото тяло има безкраен физически потенциал, за да се оздравява само, но често не знаем как да му помогнем при възстановяване от болка или дисфункция. Всеки има нужда от движение, но какво да направи? Колко често? С какво натоварване? Моята страст е да отговоря на всички тези въпроси, да анализирам и разбера целите на клиентите ми, да вложа творческа мисъл и да комбинирам тялото, което виждам пред себе си с подходящата програма, която да доведе до тялото, което клиентът иска, за да се радва на живота, който заслужава да живее!“
Лекции

Актуално
Най-предпочитаните имена през 2018 г. Виж
Танцуваме и играем в Виж
Големи чудеса за малките герои Виж