ола маска

Кола маска

Няма причина, нито доказателство да се смята, че кола маската по време на бременност вреди по някакъв начин на плода. Все пак практикуването й през този период не е препоръчителна.

По време на бременност кожата е много по-изпъната и чувствителна. През тялото ти преминава по-голямо количество кръв. Това означава, че и кола маската на различните места по тялото може да се окаже много болезнена, сравнение с предните път, в които си ходила.

Освен болезнена, кола маската до голяма степен може да се окаже и нехигиенична. След процедурата често пъти остават спукани подкожни кръвоносни съдове.  Те от своя страна биха могли да развият някаква батерия, която да се предаде на бебето. Тези случаи обаче са изключително редки. 

Ако решиш да си правиш кола маска, независимо дали в салон или в домашни условия има няколко неща, които трябва да се вземат предвид. На първо място винаги преди употреба тествай продукта върху малка площ. Също така използвай качествени материали – това ще улесни както употребата, така и резултата. И последно  - винаги внимавайте кожата ви да е добре почистена.


Актуално
Най-предпочитаните имена през 2018 г. Виж
Танцуваме и играем в Виж
Големи чудеса за малките герои Виж